تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

سایت دانلود فایل های آموزشی مقالات و پکیج های کسب درآمد


مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی" بررسی توسعه قهوه ای شدن در محصولات نانوایی"


مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی" بررسی توسعه قهوه ای شدن در محصولات نانوایی"

مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی" بررسی توسعه قهوه ای شدن در محصولات نانوایی" فایل وورد فارسی 34 صفحه می باشد.

چکیده

این مقاله یک بررسی از نقطه نظر مهندسی با توجه به چند جنبه توسعه قهوه ای شدن طی پخت محصولات نانوایی عمدتاً را صورت می دهد. طی پخت ، تشکیل رنگ بر اثر واکنش میلارد و کاراملیزه شدن قندها می‌باشد . در کنار تاثیر عمده این پدیده روی پذیرش اولیه محصولات توسط مصرف کنندگان ، تغییرات وابسته دیگری را که در ماده غذایی طی پخت رخ می دهد داراست مثلا تولید ترکیبات طعم و بوی خوش ، تشکیل محصولات سمی مانند اکریلامید و کاهش ارزش تغذیه ای پروتئین ها . همانند پخت ، توسعه قهوه ای شدن در محصولات نانوایی ، فرایند انتقال جرم و حرارت به صورت همزمان است که اکثراً در یک سیستم غیرایده آل ، تحت شرایط غیرایده آل رخ می دهد . بعلاوه مکانیزم واکنشهای شیمیایی دخیل هنوز بطور کامل روشن نیست به طوری که کنترل این فرایند مشکل بوده و چالشی بزرگ را برای مهندسان صنایع غذایی ایجاد کرده است. تاثیرات قهوه ای شدن روی ویژگی محصولات و جنبه های آزمایشگاهی ، مدلسازی و تکنولوژیکی تشکیل رنگ طی پخت بررسی می شوند .


مبلغ قابل پرداخت 12,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید


مطالب تصادفی

  • مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی" تجزیه سونوشیمیایی آلاینده های فنولیک در محلولهای مایع"
  • مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی" تاثیر تقویت کلسیم روی ویژگیهای رئولوژیکی، حسی و فیزیکی ماست میوه ای "
  • مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی" تاثیر اکستروژن سرعت بالای هیدرواستاتیک و نوردکاری داغ روی ریزساختار و ویژگیهای مکانیکی فولاد "
  • مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی" بررسی توسعه قهوه ای شدن در محصولات نانوایی"
  • مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی" موتورهای الکتریکی "

دانلود مقالات آموزشی